pondělí 10. května 2010

Dubnovo-květnové zážitky


Mikve Představení, které si nemůžete nechat ujít. Stavovské divadlo nabízí nejen nádherné historické prostředí, ale také dokonalé herecké výkony sedmi žen v čele s Ivou Janžurovou. Dozvíte se trochu víc o Židovských zvycích i o problémech, se kterými se potýkají tradiční Židovky. A třeba vás stejně jako mě mile překvapí, že Mikve se nebojí mluvit o konfliktních tématech ani jít na tenký led.

Národní divadlo - představení Mikve




Koncert Charlie Straight
Prostě a jednoduše: skupina mladých lidí, kteří se rozhodli dělat hudbu a dělají ji fakt dost dobře. Pokud se vám nepodaří zajít na nějaký koncert, dejte šanci aspoň albu, které stopro nezklame. A ještě osobní připomínka: na koncert si vezměte dobrou náladu, jinak to stojí za nic.

charliestraight.com




Keith
Film o talentované a úspěšné Natalii, kterou k sobě nevídaným způsobem připoutá školní looser Keith. Za jeho touhou získat Natalii pro sebe je ale víc než jen snaha něco si dokázat. Námět možná není nový, ale film si vás každopádně získá (popravdě si myslím, že je to hlavně Jessem McCartneyem).

CSFD - Keith


Koncert Pitch Bender Atmosféra, kterou tihle vysokoškoláci vytváří svou hudbou, je perfektní! Na jejich koncertě se odreagujete, poslechnete kvalitní jazz a hlas jako zvon, kterým byla obdařena jejich odvázaná zpěvačka. Jestliže holdujete jazzu, jsou Pitch Bender právě vaší možností, jak využít víkendový večer.

Pitchbender

1 komentář:

máří řekl(a)...

Ten koncert Pitch Bender mě mrzí ...